Organisatie transformatie

2 dagen

Open inschrijving

Waarom deze training?
Organisaties zijn in ontwikkeling. Bestaande structuren en patronen werken niet meer. De roep om transformatie klinkt steeds harder. Flexibele structuren, co-creëren met de klant en met elkaar, net zo goed aansluitend op het gemeenschappelijke organisatiedoel, als aansluitend op jouw persoonlijke intentie en daardoor met een beter resultaat.

Voor transformatie is een open blik nodig om te komen tot nieuwe inzichten, een open hart om je te kunnen verbinden met anderen en een open houding om dingen anders te doen en vernieuwende resultaten te behalen. Hoe je dat kunt doen in organisaties leer je in deze 2-daagse training Organisatie transformatie.

Wat je gaat doen
Deze training is gebaseerd op Theory U. In deze twee dagen gaan we kort in op de theorie zodat je de fases in de U leert kennen en herkennen. Je leert wat er nodig is om de hele U succesvol te doorlopen en wat er gebeurt wanneer het proces stagneert. Je onderzoekt wie jij in je werk wilt zijn en hoe je in verbinding met je omgeving tot verrassende resultaten komt. Je ervaart de U door er zelf doorheen te gaan met een persoonlijk (werk)vraagstuk. Hoe diep je gaat is aan jou.

We gebruiken theorie, instrumenten, video’s en oefeningen, ontwikkeld aan het Massachusetts Institute of Technology. Deze zijn o.a. gericht op diep luisteren, dialoog, interview, zelfreflectie, holding the space, leren door te doen en feedback genereren. Daarbij wordt jou duidelijk hoe je dit kunt toepassen binnen jouw eigen organisatie.

Voor wie

  • Je bent toe aan duurzame verandering in (of van)  jouw organisatie(onderdeel)
  • Je bent open minded en hebt de moed om nieuwe paden te bewandelen
  • Je hebt zin om jezelf (en daarmee de organisatie) verder te brengen
  • Je wilt werken vanuit de bedoeling en authenticiteit

Wat het oplevert

  • Ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap
  • Inzicht en ervaring in een beproefd proces dat leidt tot innovatieve en vernieuwende resultaten
  • Concrete handvatten om vernieuwing te brengen binnen jouw organisatie(onderdeel)

Prijs: € 695,- (excl. btw) inclusief lunch

Trainers: Nicolette de Wijn en Marret Wijnker

Ja, ik wil mij aanmelden:

Agenda 2019

Leiden en begeleiden met Theory U
1 en 2 maart in Alkmaar

Organisatie transformatie
13 en 14 mei in Alkmaar

Kennismaken met Theory U
16 oktober in Alkmaar

 

 

Share